Keskiviikkona alotin palapeli urakan. Palapelit on mun heikkous. Joissain asioissa mulla ei kertakaikkiaan riitä kärsivällisyys, mut palapelien äärellä voisin häärätä vaikka ikuisuuden (kuhan palapeli ei siis oo mikään toivottoman vaikea). Mutta siis keskiviikon lähtötilanne oli tämä:
1242681.jpg

Siinä todenteolla kyllä miteltiin hermojen kanssa, että sai jaoteltua kaikki "samaan alueeseen" kuuluvat palat yhteen kasaan ja toiset takaisin laatikkoon. (meidän äiti on semmonen tajuton siivoushirmu, ni palasten pitää olla helposti kasattavissa yhteen, että äiti saa imuroitua ilman, että pitää varoa niitä palasia).
Keskiviikkona tuhrautu kai pari tuntia väsäämiseen. Siihen jää koukkuun etenkin, kun pääsee vauhtiin. Mut alku kyllä takkuili ja pahasti -.-

1242701.jpg
Torstaina tuhrautui myöskin parisen tuntia. Sillon sain hahmotettua jo vähän joitain osia, mutta liitospalasia niille ei löytyny aluks. Nukkumaan mennessä palaset pyöri päässä, ja sillon välähti, mikä yks liitospalanen oli ja sitte kampesin itteni sängystä ylös ja kaivoin sen palasten joukosta. Se sopi. Ja sitte löysin toisen palan mikä sopi siihen. Ja vielä kolmannen, neljännen ................... Torstain ja perjantain välisen yön jälkeen kuvassa näkyvät alueet oli siis tyylikkäästi yhdessä (vaikka välissä olikin vähän tyhjää)

Perjantaina oli kiireinen päivä (mm. viiminen koulupäivä) ja sitten olin vielä lähössä leirille ni en kerenny ottamaan kuvaa. Onnistuin nimittäin uppoamaan kokoamiseen taas siinä määrin, että aikataulut meni pahasti mönkään. (mutta oli se sen arvoista)

Tänään, kun tulin sitte leiriltä, sormet jo syyhys päästä palojen kimppuun. 3-4 tuntia uurastusta ja *tadaaaa*

1242722.jpg

Oli kyllä melkosta kohtalon ivaa, että alalaidasta puuttuu neljä palaa. Taitaa olla valmistusvirhe. Todennäkösyys sille, että just nuo vierekkäiset palaset ois työntouhussa hävinny, on aika minimaalinen.

Siinä siis se palapeli. Tunteja tuhrautu ehkä liikaakin, mutta jokainen tunti oli lopputuloksen arvoinen !